Ik kocht altijd kant en klare barbecuesaus. Tot ik er achter kwam dat dit zo makkelijk zelf te maken is. En dan heb ik er ook nog eens een low carb versie van gemaakt
Ingrediënten:
Bereiding:
Snipper je uitje en doe deze in een pannetje met de limoen, water, azijn, mosterd en erythritol. Doe hier een snuf zout bij en maal er wat peper over. Breng aan de kook en laat ongeveer 30 minuten zachtjes pruttelen. Voeg daarna de suikervrije ketchup, worcestersaus en gerookt paprikapoeder erbij. Breng de saus opnieuw aan de kook en zet het vuur uit zodra het kookt. Laat afkoelen en serveer direct of bewaar je zelfgemaakte barbecuesaus in de koelkast. Ook kun je hem in een ijsblokjes vorm gieten en invriezen. Makkelijk een blokje eruit halen als je hem wilt gebruiken. Dit is tevens een lekkere marinade voor spare ribs of bijv lekker over pulled pork
0 Reacties
Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd.
Laat een antwoord achter. |