Koolhydraatbeperkterecepten.nl
  • Home
  • Blog
  • Recepten
  • Weekmenu's op maat
  • Contact

Boeren crackers

14/1/2019

1 Reactie

 
Ik hou niet van die harde crackers dus heb ik deze luchtige boeren crackers met hele zaden gemaakt.
Ingrediënten voor 10 crackers:
​
  • 50 gram Zonnebloempitten
  • 80 gram Blond lijnzaad
  • 60 gram Pompoen pitten
  • 10 gram sesamzaad
  • 10 gram psyllium
  • 1 ei M
  • 200 ml water
Check alle producten van Bregje
Bereiding:

Voor deze crackers hoef je niets te malen dus lekker snel in elkaar te zetten.
Meng alle zaden door elkaar samen met de psylliumvezels het ei en het water en laat het deeg ongeveer 10 minuten rusten.
Als het te dik geworden is eventueel nog wat water erbij en nog 5 minuten laten rusten.
Met 2 lepels bolletjes scheppen van het deeg en met een spatel uitstrijken tot ronde crackers.
Oven voorverwarmen op 180 graden. De crackers in 45 tot 55 minuten droog bakken.
Halverwege de crackers nog een keer draaien. 
​

Lekker met Boerenkaas of Paté
1 Reactie
Carla Jansen link
17/8/2021 22:07:51

Ik ben helemaal verzot op je recepte heerlijk zijn ze dank je wel ben 10 kilo kwijt nog 20 tegaan maar het is zeker geen straf groetjes uit winterswijk

Antwoord

Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd.


Laat een antwoord achter.

Home

Recepten

BLOG

CONTACT

Copyright © 2022 // Disclaimer // Privacy
  • Home
  • Blog
  • Recepten
  • Weekmenu's op maat
  • Contact