Een heerlijke Indiase curry is heel makkelijk te maken en de geur die in je keuken rond waard zal je het water uit de mond laten lopen. Ingrediënten voor 4 personen
Bereiding Snijd de kip dij-filet in blokjes of reepjes en maak de groenten schoon en snijd fijn. Verhit de kokosolie in een braadpan en fruit de uien met de knoflook kort aan. Gooi hier de kruiden bij en blijf goed roeren om aanbranden te voorkomen. Vervolgens de kip dij-filet in de pan samen met de tomaten en schep goed door. Zet vervolgens het vuur laag en laat 20 minuten zacht garen met af en toe omscheppen. Voeg na 20 minuten de kokosmelk toe en laat nog 10 minuutjes zacht stoven met de deksel op de pan. Mocht je het gerecht te dun vinden kun je deze nog binden met wat amandelmeel. Lekker met bloemkool rijst en een frisse salade
0 Opmerkingen
Je opmerking wordt geplaatst nadat deze is goedgekeurd.
Laat een antwoord achter. |