Koolhydraatbeperkterecepten.nl
  • Home
  • Blog
  • Recepten
  • Weekmenu's op maat
  • Contact

Focaccia brood

20/11/2018

0 Reacties

 
Heerlijk focaccia brood voor bij de borrel of een heerlijke soep.
​
Focaccia brood
​Ingrediënten:
  • 60 gram lupine meel
  • 10 gram Psyllium vezels
  • 10 gram lijnzaad
  • 0,5 theelepel bak-soda
  • 0,5 theelepel wijnsteen bakpoeder
  • 1 theelepel zeezout
  • 4 grote eieren
  • 2 theelepels olijfolie
  • 6 theelepels koud water
  • 4 theelepels Parmezaanse kaas (Parmigiano Reggiano)
  • 2 theelepels verse rozemarijn

​Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Klop de eieren goed los met de mixer. Voeg alle ingrediënten toe behalve de bak-soda, de helft van de rozemarijn en de helft van de Parmezaanse kaas. Beleg een bakblik met bakpapier of kijk eens naar deze leuke Focaccia bakvorm. Als alles goed gemengd is mag de bak-soda erdoor en dan giet je het mengsel uit op je bakpapier. Strooi hier de rest van de rozemarijn en Parmezaanse kaas overheen, Bak vervolgens 18-20 minuten in je voorverwarmde oven.
Lekker met wat goede olijfolie tijdens een tapasplankje.
0 Reacties

Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd.


Laat een antwoord achter.

Home

Recepten

BLOG

CONTACT

Copyright © 2022 // Disclaimer // Privacy
  • Home
  • Blog
  • Recepten
  • Weekmenu's op maat
  • Contact