Dit is eens wat anders dan een broodje shoarma. Verrassend smaakvol. Dit recept is voor 2 personen. We beginnen hier met het maken van de tortilla Ingrediënten:
Bereiding Doe alles samen in een mengkom en mix goed tot een vloeibaar beslag en laat 10 minuten rusten. Verhit olie in een koekenpan met anti aanbak en bak hier 4 mooie dunne tortilla van. Je moet ze mooi droog en knapperig bakken. De vulling: Omdat je in de winkel vaak niet goed weet om wat voor kwaliteit shoarma vlees het gaat maak ik deze ook altijd zelf. Ik neem voor dit recept procureur maar je kan dit ook vervangen door kipfilet of kip-dij filet Ingrediënten:
Bereiding Bestrooi de reepjes met de kruiden en laat minimaal 1 uur intrekken. Verhit de olie of boter in een koekenpan en bak hierin de shoarma gaar. Bak al het vocht weg. Dan het vullen van de wrap Smeer de wrap dun in met aioli en leg hier wat dun gesneden ijsbergsla op en de shoarma. Rol voorzichtig de wrap op. Lekker met een salade erbij Eet smakelijk
0 Reacties
Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd.
Laat een antwoord achter. |