Lekkere grill burgers voor op de barbecue maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon in de koekenpan bakken. Ik maak ze zelf met varkens gehakt maar half om half zou ook best kunnen. Eenmaal deze burgers en je maakt nooit geen andere meer dat beloof ik je.
Ingrediënten:
Bereiding:
Je denkt misschien waarom varkens gehakt en waarom ook nog eens roomboter? De combinatie geeft echt een enorm lekkere smaak van grill burgers op de barbecue. De uitjes die erin gaan zijn vries gedroogde dus niet de bekende gebakken uitjes. Weeg je kruiden af en maal zout en peper uit de molen. Neem een hoge kom en doe hier je gehakt en kruiden bij in. Neem de rasp en rasp de roomboter net zoals je kaas zou raspen en kneed dit door je gehakt heen. Maak vervolgens ballen van ongeveer 95 gram. Ik gebruik zelf deze hamburger pers en druk hierin mooie platte hamburgers. Grill ze lekker bruin op de barbecue en geniet! ​Weet je dat je mij ook op social media kunt volgen?
0 Comments
Your comment will be posted after it is approved.
Leave a Reply. |