Koolhydraatbeperkterecepten.nl
  • Home
  • Blog
  • Recepten
  • Weekmenu's op maat
  • Contact

Knapperige haver granola

9/6/2021

0 Reacties

 
Granola die je in de winkel kant en klaar koopt zit vaak bomvol met suiker. Ik maak daarom mijn granola graag zelf. 
Het is echt supermakkelijk te maken en het is nog lekkerder ook.
Knapperige haver granola
Ingrediënten voor ongeveer 15 porties
  • 150 gram havermout vlokken
  • 50 gram zonnebloempitten
  • 30 gram pompoenpitten
  • 50 gram walnoten
  • 50 gram cashewnoten ongebrand
  • 50 gram kokosvlokken
  • 1 volle theelepel kaneel
  • 1 theelepel vanillepoeder
  • 1 eetlepel limoensap
  • 50 ml agavesiroop
Sportzomer 2021Sportzomer 2021
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 120 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
Breek de cashewnoten en walnoten in stukjes.
Meng de havermout vlokken met de zaden, cashewnoten en walnoten goed door elkaar.
Meng erna de kaneel er door samen met de vanillepoeder en limoensap en agavesiroop.
Verdeel de granola over het bakpapier en bak in 35 minuten knapperig in de oven.
Schep hem tussendoor een keertje om.
Voor het beste resultaat kun je hem het beste in je oven laten afkoelen.
Bewaar in een luchtdichte pot.

Dit recept past in een koolhydraatbeperkte leefstijl

Voedingswaarde per portie van 25 gram: 137 Kcal 9,7 gram koolhydraten 3,9 gram eiwitten 8,8 gram vet

Weet je dat je mij ook op verschillende social media kanalen kunt vinden?
​
0 Reacties

Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd.


Laat een antwoord achter.

Home

Recepten

BLOG

CONTACT

Copyright © 2022 // Disclaimer // Privacy
  • Home
  • Blog
  • Recepten
  • Weekmenu's op maat
  • Contact