Deze vet bommetjes zijn heerlijk en een beetje krokant. Ze hebben een beetje weg van die bekende wafelbolletjes met kokosnootvulling, amandel en omhulde kokosrasp. Ze bevatten slechts 2.1 koolhydraten Ingrediënten:
Bereiding: Je begint dit recept met het maken van de kokosboter Deze is dan nog vloeibaar en makkelijk te mengen. Je smelt de kokosolie in een pannetje en meng dit door je vloeibare kokosboter samen met de rum essence zoetstof en gehakte hazelnoten of walnoten. Zet dit voor ongeveer 30 min afgedekt weg in de vriezer. Haal na een half uurtje weer uit de vriezer en maak er balletjes van met je handen van ongeveer 25 gram en rol ze door de kokosrasp. Zet ze vervolgens in een afgedekt bakje weg in de koelkast. Je kunt ze zeker 14 dagen in de koelkast bewaren maar ook invriezen is geen probleem.
0 Reacties
Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd.
Laat een antwoord achter. |