Hier een lekker recept voor Sellery salade. Deze kun je ook als basis gebruiken voor bijvoorbeeld Waldorfsalade Je kunt deze kant en klaar kopen maar dan zit er vaak suiker of iets aan toegevoegd. En dat is iets wat ik niet wil binnen krijgen. Dus maak ik hem zelf. Ingrediënten:
Bereiding: Maak je knolselderij goed schoon en rasp deze. Meng hier zout en 2 eetlepels azijn doorheen en zet voor 24 uur weg in je koelkast. Na 24 uur is hij voldoende ingetrokken om de bekende structuur voor Sellery te krijgen. Meng je mayonaise met de mosterd, zout, peper en zoetstof (eventueel zoetstof wat ruim als je hem te zuur vind). Eventueel kun je hier nog stukjes walnoot en mandarijn partjes (blik) aan toevoegen voor een lekkere waldorfsalade, onthou wel als je er mandarijn bij doet deze niet meer Low-carb is. Lekker op een cracker of sneetje lowcarb brood
0 Reacties
Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd.
Laat een antwoord achter. |