Mis je dat ook af en toe? Een lekkere Chinese maaltijd? Ik heb bij dit recept de kelp noodles gebruikt en moet zeggen die zijn niet verkeerd. Zit geen gekke bijsmaak aan en je kunt de noodles die je niet gebruikt 5 dagen bewaren in een bakje water in de koelkast. Ingrediënten 4 personen
Voor de Woksaus
Bereiding: In dit recept gebruik je oestersaus dus kijk goed dat je degene kiest met de laagste aantal koolhydraten. Helaas heb ik m nog niet Lowcarb kunnen vinden maar voor dit recept en de hoeveelheid die er wordt gebruikt durf ik de oestersaus van lee kum kee wel aan. Roer de Soya saus, groenten bouillon, oestersaus en sesamolie door elkaar en zet apart. Spoel de kelp Noodles af en zet een half uurtje in water. Was alle groenten en snijd deze in mooie kleine stukken. Verhit de olie in een pan en bak kort de knoflook en de peper aan. vul ondertussen een pan water en breng deze vast aan de kook voor de Noodles. Doe alle groenten bij de knoflook en roerbak deze gaar maar niet te zacht. Kook de Noodles 2-3 minuten en giet deze af en doe bij het groenten mengsel. Giet de saus erbij en de taugé en meng alles goed door elkaar. Serveer bijvoorbeeld met chinees geroosterd buikspek
0 Reacties
Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd.
Laat een antwoord achter. |